FEBO TILBURG

FEBO TILBURG De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 281 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 19:50 Het eten was lauw tot koud toen het werd bezorgd en we wonen vlakbij. Ook was het niet erg lekker.
18 mei 2022 om 14:46 zeer slecht, alle snacks verbrand en de gehakbal uit de jus met verzoek om extra jus was ook gewoon een droge bal uit de frituur, was voor mijn kleindochter en ik kreeg mijn mes er niet eens doorheen om het in blokjes te snijden.
15 mei 2022 om 20:43 het smaakte weer prima, zoals altijd
30 apr 2022 om 21:37 Snel en vriendelijk bezorgd het eten was heerlijk
29 apr 2022 om 7:24 Prima op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger en goed en lekker gegeten!
28 apr 2022 om 13:51 Wat een belachelijke service! Ik bestel en bij levering is er voor bijna € 10 van mijn bestelling niet bij! Ik bel zowel Febo als Thuisbezorgd en niemand lost het op! En ik kan naar mijn centen fluiten! Nooit meer Febo of Thuisbezorgd voor mij!
23 apr 2022 om 20:06 Super lekker gegeten
16 apr 2022 om 9:33 lekker gegeten en warm!!
1 apr 2022 om 20:50 Het was lekker. Alleen de frikandel speciaal was niet zo warm meer.
27 mrt 2022 om 20:25 Frietjes en kip nuggets waren extreem zout, vind ik jammer en niet lekker. Verder wel oké. Bezorg tijd top!
23 mrt 2022 om 16:03 Ik vind het heel jammer dat ik me broodje met mosterd kreeg terwijl ik gevraagd of om geen mosterd op te doen